I Love Me 2017 -messut


Yhteistyössä: Messukeskus

Kävin ensimmäistä kertaa ikinä I Love Me -messuilla. Silmäilin messujen ohjelmaluetteloa vähän etukäteen. Aika paljon ilmeisesti kauneuteen ja muotiin liittyviä esityksiä – kummastakaan en ymmärrä mitään. Moni miespuolinen kaveri myös heitti ilmoille, ettei siellä todennäköisesti tule olemaan kuin naisille jotain. Mutta mistä sitä tietää, ellei itse käy katsomassa paikan päällä. Lähdin siis messuille ilman ennakkoluuloja tai sen kummempaa suunnitelmaa siitä, mitä haluaisin nähdä.

Selvästi naispainoitteinen kävijäkunta, mutta yllättävän paljon myös miehiä, vaikka moni ilmeisesti tyttöystävän tai vaimon ”pakottamina”. Silti messuilla oli älyttömän paljon erilaista tarjontaa ja aivan varmasti kaikille jotain. Olin samalla ensimmäistä kertaa Helsingin messukeskuksessa, joka oli ehdottomasti hieno rakennus. Mutta se ihmispaljous iski lauantaipäivänä vasten kasvoja, kuvittelin nimittäin astetta pienemmiksi messuiksi. 

I Love Me 2017

Hyvä kun käytävillä liikkumaan mahtui. Kymmenien metrien jonoja joka suunnassa. Nuoret tytöt jonottamassa meikkejä ja odottamassa yhteiskuvaa idoliensa kanssa. Sitä oikeaa messufiilistä! Onneksi messuilla on pituudesta (ja kamerasta kädessä) paljon etua, kun yrittää kulkea väkijoukon läpi. Harva haluaa kameran osoittavan itseään, vaikkei se olisi edes päällä ja, kun pituutta löytyy lähemmäs 2 metriä, niin on yli 95 % kävijöistä pidempi – helpottaa asioita huomattavasti. 

Kävin alueella kahtena päivänä ja kiertelin itseäni kiinnostavia ständejä. Juttelin sellaisten brändien ihmisten kanssa, jotka minua kiinnostivat. Tietysti terveys ja hyvinvointi avainasemassa. Aina myös superfoodit kiinnostavat, sekä erilaiset kuntoutus- tai terveystuotteet. Meikit, muoti, vaatteet, kynsien- ja ripsien laitto tai plastiikkakirurgia eivät juuri iskeneet, vaikka sellaista tarjontaa messut olivat täynnä. 

I Love Me 2017
Copyright Messukeskus Helsinki | Kuvaaja Petri Mast

Tietysti osallistuin myös lukuisiin arvontoihin, ihan vain huvikseni. Kukapa ei toivoisi voittoa kohdalleen. Katselin muoti- ja fitnessmallinäytöksiä, miksipä ei. Mahtava keino saada jotain inspiraatiota ja samalla sivistää itseään. Vaikkei muotia tule seurattua missään määrin, on silti mielenkiintoista nähdä ja kuulla asioista tuollaisessa ympäristössä.

Hienot ja vauhdikkaat messut, joita voisin ehdottomasti suositella lämpimästi kaikille – myös miehille. Varmasti jokaiselle jotakin, jos vain vähän kiinnostaa sellaiset aihealueet, kuten terveys, hyvinvointi tai kauneus. 

NOTE TO SELF: Seuraaville messuille tutustu tarjonnan aikatauluihin paremmin ja tee itsellesi lista siitä, mitä haluat nähdä sekä kuulla.

Aitoja kohtaamisia.

0 0 votes
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Kommentoix