HENKILÖKOHTAINEN OHJELMA

6 viikon harjoitusohjelmassa suunnitellaan Sinun näköisesi ohjelma!

Harjoitusohjelma

Henkilökohtainen harjoitusohjelma on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat esimerkiksi saada aikaan muutoksia kehonkoostumuksessaan, toiminta- ja suorituskyvyssään tai voimatasoissaan. Ohjelmat suunnitellaan aina fysioterapeuttisen ja kokonaisvaltaisen näkemyksen pohjalta yksilöllisesti – tavoitteesi sekä toiveesi huomioiden. Ohjelmiin sisällytetään tarpeen mukaan kuntosaliharjoittelua, kehon painolla tehtäviä harjoitteita (myös kotiharjoittelu) sekä aerobisia harjoitteita. Harjoitusohjelmat ovat joustavia ja ne suunnitellaan soveltumaan jokaisen elämäntyyliin sekä rytmiin sopiviksi.

Ohjelmat ovat kertaluontoisia ja niihin kuuluu kolmen (3) viikon seurantajakso, jonka aikana voimme keskustella kaikesta ohjelmaan liittyvästä sähköpostin tai verkossa olevan chat -palvelun (SykeTribe) välityksellä. Seurantajakson aikana pystymme seuraamaan yhdessä kehitystäsi ja pitämään siitä kirjaa. Jakson aikana pystymme myös tekemään harjoitusohjelmaan muutoksia, mikäli esimerkiksi elämäntilanteesi sitä vaatii.

Sisältö

1 Henkilökohtainen harjoitusohjelma, joka on suunniteltu juuri sinua varten tavoitteidesi ja toiveidesi pohjalta koko valmennusjakson ajaksi!

2 Kattavat kirjalliset informatiiviset ohjeet, jossa käsitellään harjoitusmääriä, sarjojen välissä olevia taukoja, lepopäivien merkitystä, kehonhuoltoa ja paljon muuta!

3 Henkilökohtaiset käyttöoikeudet valmennusalustalle sekä halutessasi myös ilmaisen puhelinsovelluksen kehityksen ja tulosten seurantaa varten (SykeTribe -valmennusohjelmisto). Valmennuksen jälkeen saat halutessasi käyttää ohjelmistoa vapaasti!

4 Alkulämmittely- sekä kehonhuolto-ohjeet ennen ja jälkeen harjoitusten!

5 Ammattivalmentajan tuki, kannustus, apu sekä vastauspalvelu!

6 Jatkuva viikoittainen seuranta ja mahdollisuus kysyä mitä vain ohjelmaan liittyvää sähköpostin tai verkossa olevan chat -palvelun (SykeTribe) välityksellä seuraavan kolmen (3) viikon ajan.

Suunnitellaan yhdessä

Kiinnostuitko? Lähetä viesti jossa kerrot esimerkiksi tämänhetkisestä tilanteesta, tulevaisuuden suunnitelmista, tavoitteista ja nykyisistä liikuntatottumuksista. Sinulle kerrotaan viestin perusteella näkemys siitä, kuinka lähtisimme yhdessä asiaa lähestymään. Päästessämme yhteisymmärrykseen, jatketaan esitietolomakkeen täyttöön, jonka perusteella kokonaisuuden rakentaminen aloitetaan.

Aaro Huttunen

Fysioterapeutti | Valmentaja

Harjoitusohjelma

129
Harjoitusohjelma suunnitellaan aina tavoitteidesi pohjalta sekä harjoitustaustasi huomioon ottaen.
  • Alkukartoitus
  • Harjoitusohjelma
  • Informatiiviset ohjeet
  • SykeTribe -käyttöoikeus
  • Viikoittainen seuranta (3 vko)
  • Ohjelman muokkaus
  • Jatkuva tuki