Halu Kasvaa ja Kehittyä


Moikka moi!

Eilen aamulla vaaka näytti lukemaa 93 kg. Mun paino ei oo koskaan ollut näin korkealla! Halu tulla isommaksi ja isommaksi kasvaa kasvamistaan, viikko viikolta. Koko aikana, kun olen treenaillut niin isoin ongelma on ollut se, että en osaa syödä / en tiedä ravinnosta yhtään mitään. Joten en ole saanut painoani nostettua ja tulokset ovat kasvaneet todella hitaasti.

Nyt oon viimein ymmärtänyt sen, kuinka suuri merkitys sillä ravinnolla oikeasti on. On tullut luettua netistä, kirjosta ja lehdista lukemattomia artikkeleja ravinnosta ja syömisestä. Sittemmin olen lähtenyt itse kokeilemaan erilaisia omatekemiä ruokaohjelmia, jotka on alkanut tuottaa tulosta, viimein. Kyllähän tässä kestikin, mutta nyt olen oppinut syömään!

Kuinka typerältä se kuulostaakin, että oon oppinut syömään. Mutta totta se on, ongelma oli siinä, että en saanut tarpeeks energiaa kasvaakseni. Oon 193 cm pitkä, en oo ymmärtänyt sitä, miten paljon sen kokonen koneista oikeasti kuluttaa sitä energiaa, jo pelkästään nukkuessa tai oleskellessa. Saati sitten treenatessa.

Kehitystä tulee

Olen asettanut itselleni tavotteen, että jouluun mennessä vaa’an on näytettävä 95 kg. Hitaasti hyvä tulee, tarkoitus on nostaa painoa suunnilleen 0,5 kg viikossa. Syön puhtaasti, herkut jää kaupan hyllylle. En todellakaan hae mitään rasvamassaa tässä, äkkiähän sen painon ylös sais kaloripommeja syömällä. Mutta EI KIITOS! Väkisin sitä rasvaakin kertyy painoa kasvattaessa, hyvähän sitä talvella on ollakkin niin tarkenee. Puhdasta massaa kuitenkin haen, en läskiä.

Kalorit pyörivät siellä 3300 – 3500 kaloria /päivä. Paino nousee hitaasti, mutta varmasti. Lisätään kaloreita pikku hiljaa, sitten kun kroppa on sitä mieltä (eli paino ei enää nouse). Kaikki ruuat kulkee vieläkin vaa’an kautta.

Palautetta on tullut muun muassa sukulaisilta, esimerkkinä: ”Sulla näkyy vatsalihakset, syötkö tarpeeksi?!”. Vatsalihaksethan tuodaan näkyviin siellä keittiön puolella, vatsa kyllä kertoo ulkonäöllään sen mitä sinne massuun työnnetään. Jos todellakin työnnät kurkustas alas paljon rasvasia ruoka-aineita ja syöt yli kulutuksesi, niin vatsa näyttää myös siltä. Ikävä tosiasiahan on, että suurimmalle osasta ihmisistä rasva kertyy mahan alueelle. Ite syön sen verran rasvoja, että mun kroppa tuntuu hyvältä ja kaikki toimii. Kasvua varten ylimääräsiä kaloreita en todellakaan ota rasvoista.

Syön kyllä

Siis vastauksena tohon palautteeseen, että lupaan ja vakuutan syöväni aivan tarpeeksi ja enemmänkin. Ja eihän mulla vatsalihakset näy kuin hyvässä valossa, itsekritiikki hipoo pilviä. (Voin myöhemmin tehä päivityksen tarkemmin siitä, mitä oikein syön, niin tulette huomaamaan, että kyllä sitä ruokaa tulee vedettyä…)

On myös tullut palautetta siitä, kuinka hyvältä mun kroppa näyttää. Arvostan paljon kehuja ja suuri kaunis kiitos siitä!

Ainoa asia kuitenkin mikä ratkaisee on se, mitä mieltä mä itse oon mun peilikuvasta. Ja mä oon sitä mieltä, että pitkälle ollaan päästy, mutta tää on vasta alkua. Nyt ollaan vasta päästy vauhtiin, tietoa ja taitoa on kartutettu. Tästä niitä tuloksia vasta aletaan takomaan.

Eli tavote on asetettu. Olen siitä varma, että tavoitteeseen päästään. Ei siitä oo epäilystä. Joulukuussa vaan paljon kinkkua huiviin! Motivaatio on erittäin korkealla, keho toimii hyvin ja janoaa lisää kärsimystä salin merkeissä.

Tyytyväisyys tappaa tulokset.

-Aaro

0 0 votes
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Kommentoix