Fysioterapian Opinnot Kutsuvat!


Tänään heräsin aamulla, katoin kännykästä kelloa, se näytti 5:00. Olin aivan pirteä. Yritin kuitenkin käydä uudestaan nukkumaan, pyörin sängyssä puoltitoista tuntia, onnistumatta. Heräämiseni täytyi johtua jännityksestä, mielessä pyöri vain tänään tulevat tiedot koulupaikasta. En koskaan muuten heräisi näin aikaisin.

Nousin ylös, johonkin energia oli käytettävä. Tein jotain mitä en ole tehnyt noin kahteen vuoteen lähdin aamulenkille 6:30! Ei väsyttänyt tippaakan, lenkillä vierähti reilu tunti. Pyörittelin päässäni koko ajan ajatusta siitä, että pääsenkö kouluun vaiko en…

Kämpälle tullessani toivoin, että posteljooni ois tiputtanu postiluukusta kirjeen, joka ratkaisee mun tulevaisuuden suunnan. No eipä ollut. Päivän väijyin postiluukkua, sähköpostia ja nettisivuja, jonne tieto olisi voinut ilmestyä. Hiljaista on.

Jännitystä ilmassa

Oikeasti, kello lähenee yhdeksää illalla eikä vieläkään mitään?! Kuinka kauan vielä ne aikovat pitää mua jännityksessä… Tää on pahempaa kuin pienenä joulupukin odotus.

Kymmenennen kerran kirjauden pankkitunnuksillani Opintopolku.fi:n sivuille ja sinne on ilmestynyt tieto: ”Sinut on valittu Fysioterapian koulutusohjelmaan, joka toteutetaan päiväkoulutuksena. Mikkelin AMK, Savonniemen Kampus, Savonlinna.” Kysymys kuuluu: Otatko paikan vastaan vai jätätkö ottamatta?

Eipä tarvinnut kovin montaa sekuntia miettiä: TIETENKIN OTAN SEN VASTAAN!

Oon hakenut tähän koulutukseen kolme vuotta, kuutena hakukertana (kevät-syksy) ja olen käynyt neljissä pääsykokeissa! Oon käynyt liikunnanohjauksen peruskurssin, kesto: puoli vuotta. Olen myös suorittanut Koulutetun hierojan tutkinnon, kesto vuosi. Vain sitä varten, että jonain päivänä tähän koulutukseen pääsen!

Jo oli korkea aika, vihdoin ja viimein! Joku koulu, joka ymmärtää ottaa mut sisälle, mahtavaa. Tätä varten on tehty töitä ja tullaan vielä tekemään paljon lisääkin.

Tammikuussa kääntyy tän jätkän elämässä aivan uusi sivu, suuntana on Savonlinna. Opiskelemaan lähden aivan järjettömän kovalla motivaatiolla.

Ei enää järkeä raastavia pääsykokeita edessä tälle alalle. Ne on nyt ohi! Suuri kivi on vierähtänyt pois sydämmeltä, nyt on helppo hengittää. Onnen kyyneleet vierivät poskia pitkin. Helpotus.

Musta tulee aivan loistava fysioterapeutti, sen lupaan. Kohta on kaikilla mummoilla ja papparaisilla ryhdit suorassa ja kivut tiessään.

Tää mies hymyilee seuraavat kuukaudet leveästi!

-Aaro

0 0 votes
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
iippu :)
7 vuotta sitten

Nii ja tammikuussa nähään 🙂

iippu :)
7 vuotta sitten

Hahah no muistin sun nimen ja löysin sun blogin ku etin ihmisten päivityksiä, et ketkä on päässy 😀 en löytäny ku sut.. Mut eiköhän muidenki nimet ilmesty esille jossain vaiheessa 🙂

Aaro
7 vuotta sitten

Haha, ai moikka! 😀 Miten ihmeessä mut oot täältä löytäny? Mutta hei kiitos erittäin paljon! 🙂 Tammikuussa varmaan sitten nähdään taas.

iippu :)
7 vuotta sitten

Jes! Mähän sanoin että sä pääsisit!! �� oli vaan jotenki niin varma fiilis siitä, sä vaikutit niin oikeelta tyypiltä �� t. Iris-tuutori

0
Kommentoix