Alennusmyyntien Fitnesstukku Tilaus


Joulu ja joulualennukset, mikäs sen parempaa! Tossa tuli viime viikolla ensimmäisen ”joululahjat” itelleen ostettua. Nimittäin Fitnesstukku oli iskenyt nettikauppaan hirmuisia alennuksia, melkein joka tuotteesta 20-50%. Pakkohan sitä oli hyödyntää ja etsiä valikoimasta jotain mahdollisimman tarpeellista halvoin hinnoin. Sain reilun satasen upotettua sinne, ravintolisiä mulla löytyy tällä hetkellä mielin määrin, joten niitä ei tarvinnut pahemmin katellakkaan. Mitäs kaikkea sieltä sitten löysin:

Fitnesstukku:

1. GASP, Training Belt!    Hinta:  55€   (norm. 79€)

Aivan pakko ostos, aina oon halunnu tällästä vyötä, ikinä en oo yhtäkään tosin omistanut. 
 
Mitä ite oon Gaspin merkkiä käyttänyt, niin erittäin hyvin tehtyjä tuotteita, todella kestäviä ja vielä hienojakin, aivan loistava merkki, josta maksaa mielellään!
 
Saleillahan lojuu usein kasapäin vöitä ja niitä voi käyttää, mutta kyllä se oma on aina parempi. Mulla koko on S, eli pienin mahollinen, niin kapea olen… Vaikken hirveästi raskaita nostoja teekkään, enkä pahemmin vyötä yleensä missään käytä, niin alennus oli käytettävä silti. Ehkä sitä nyt innostuu vähän raskaammistakin nostoista. 

2. BETTER BODIES, Pro Training Gloves!    Hinta: 19,90€   (norm. 26.90€) 

Tuli myös ostettua uudet treenihanskat, käytän melkein kaikissa treeneissä hanskoja (paitsi jalkapäivänä). Siihen on sellanen yksinkertanen syy: Oon hieroja ja haluan pitää mun työkalut on kunnossa, ei oo itsestä saati sitten asiakkaasta kivaa, kun kädet on täynnä känsiä, johtuen esimerkiksi leuanvedosta tai ylätaljasta. Entiset hanskat itseasiassa oli aivan samaa merkkiä ja samaa mallia, mutta väriltään mustat. Ja uudet ostin sen takia, koska vanhat tuli pestyä pesukoneessa liian kovilla lämpötiloilla, nii ne perjaatteessa kutistu aika huonosti käteen istuviks. Nyt on sitte päivitetty hanskat siistimmillä väreillä! Better Bodiesia en oo merkkinä niinkään käyttänyt. Nää hanskat kuitenkin istuu ainakin omaan käteen ihan mahtavasti (koko XL, iso käsi). On tyylikkäät ja hyvät. Löytyy niin nahkaa kuin kangastakin ja erittäin pitävä tarra, ei itestään kyllä aukea. Suosittelen.

3. GOODLIFE, Proteiinipatukat!     Hinta: 10,90€ /paketti     (norm. 21,75€) Fitnesstukku

Nää on parhaan makusia patukoita mitä markkinoilta löytyy, oon kyllä maistanut monia… Aina on täydennettävä varastoja, kun nää puoleen hintaan annetaan pois. Ostin kolme pakettia (edellisiä on jäljellä vielä kaksi pakettia), koulua ja matkoja varten oikeastaan ostin nää, todella hyviä välipaloja. Makuja löytyy seitsemää erilaista, ei muuta kuin itselleen mieluista etsimään. Ite en voi syödä kahta makua, niissä on pähkinää… Itelle parhaiten uppoaa makuina Caramel Coco ja Mint. Ei voi muuta kuin suositella näitä!

4. FITNESSTUKKU, hihaton paita, valkoinen!   Hinta: 6,90€   (norm. 19,90€)

Tää oli ihan heräteostos, huvikseni laitoin tilaukseen, koska oli niin älyttömän halpa! Kuitenki tuote oli erittäin positiivinen yllätys. Todella pehmeää kangasta, täysin ihonmyötäisesti istuva, hyvin tyylikäs muutenkin. Varmaan paras hihaton mitä on tullut kokeiltua.Fitnesstukku
Siinäpä oli koko setti. Kaupan päälle tuli Fitnesstukun t-paita, musta, ”Get Fit, Stay Fit”. Paidassa on Fitnesstukun uudet painatukset, jotka ainakin omaan silmään ovat erittäin hyvännäköiset. Kaupan päälle myös 30 tabletin paketti monivitamiini tabuja. 
Koko setin hinta: 115€ Laadukasta tavaraa koko rahan edestä, nyt vaan uusia alennusmyyntejä metsästämään! Oma joulu voi olla aina. PS. Uudet treenikengät pitäis ainakin jostain löytää. -Aaro
0 0 votes
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Kommentoix