Haluaisitko oppia harjoittelemaan omalla kehonpainollasi?

Kuntoon pelkästään omaa kehonpainoa käyttämällä! Missä tahansa. Koska tahansa.

Kuulostaako joku seuraavista tutulta?

 • Haluaisit kehittää kuntoasi, mutta aikaa tuntuu olevan liian vähän.
 • Toivoisit liikuntatottumuksiin lisää monipuolisuutta ja erilaisia mahdollisuuksia.
 • Haluat saada aikaan pysyviä tuloksia ja uusia toimivia rutiineja elämääsi – joista pitää kiinni.
 • Haluat voida kokonaisvaltaisesti paremmin ja löytää enemmän jaksamista sekä energiaa arjen keskelle.
 • Haluaisit kuntoilla enemmän, mutta esimerkiksi kuntosaliharjoitteluun sitoutuminen on haastavaa.
 • Liikut ahkerasti, mutta erilainen vaihtelu ja uudenlaiset ärsykkeet tekisivät hyvää.

FIT ANYWHERE valmennus

Valmennus tarjoaa työkalut tehokkaiden sekä monipuolisten harjoitteiden toteuttamiseen – harjoitteleminen ja terveelliset liikunnalliset tavat eivät enää koskaan jää ajasta tai paikasta kiinni! Valmennuksessa yhdistellään erilaisia harjoitusmetodeja keskenään, niin rasvanpolttoa, lihaskasvua kuin kehonhuoltoa ajatellen. Mitään laitteita tai kuntosalikorttia ei harjoitusten toteuttamiseen tarvita. Voit seurata ja toteuttaa valmiiksi suunniteltuja kokonaisuuksia missä tahansa: kotona, mökillä tai vaikka ulkomaan matkalla hotellihuoneessa.

FIT Anywhere valmennus on kokonaisvaltainen kokonaisuus, jonka aikana opit itsestäsi lisää sekä fyysisessä että henkisessä mielessä. Kehität muun muassa voimatasoja, liikkuvuutta, kehonhallintaa ja kestävyysominaisuuksia.

Valmennuksen sisältö

Valmennuksen tavoitteena on antaa sinulle liikunnalliset työkalut kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämiseen sekä ylläpitoon ilman minkäänlaisia välineitä – riippumatta siitä, missä milloinkin olet!

 • FIT Anywhere valmennus on yhteensä 5 viikkoa kestävä verkkovalmennus, jossa matkataan yhdessä kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia – mahtavissa maisemissa!
 • Valmennus käsittelee erilaisia harjoitusmetodeja, joita pystyy hyödyntämään missä tahansa, koska tahansa.
  • Esimerkiksi: kiertoharjoittelu kehonpainolla, erilaisia korkeasykkeisiä aerobisia harjoitteita ja ympäristön hyödyntämistä.
 • Valmennuksen sisältämät harjoitteet kestävät ajallisesti ainoastaan 10 – 20 minuuttia, joten ”ajan puute” ei tule olemaan ongelma!
  • Harjoitteet pystyy tekemään missä tahansa – kotona, kuntosalilla, hotellihuoneessa, mökillä tai lomamatkalla.
 • Valmennus sisältää yhteensä 17 videota ja paljon kirjallista informaatiota, joiden avulla matka etenee suunnitelmallisesti.
  • Videot on kuvattu Aasian lämpimissä maisemissa – pääset kirjaimellisesti nauttimaan maisemista valmennuksen edetessä.
  • Kaikki harjoitteet on siis mahdollista toteuttaa halutessaan videon parissa, valmentajan kanssa treenaten (matka on yhdessä paljon mukavampi)!

HUOM! FIT Anywhere valmennus ei sisällä ravitsemusosiota lyhyen kestonsa takia. Opittavaa ja sisäistettävää löytyy toistaiseksi aivan varmasti ilman sitä – palataan ravitsemukseen myöhemmin muiden valmennusta parissa! Nauti matkasta!

LÄHDE MUKAAN HINTAAN 39,90€!

KENELLE valmennus soveltuu?

FIT Anywhere valmennus soveltuu sinulle, joka haluat oppia uutta itsestäsi ja kehittyä fyysisellä sekä henkisellä tasolla paremmaksi versioksi. Jos aika on sinulle tärkeä elementti, valmennus sopii sinulle täydellisesti – aina ei tarvitse lähteä kuluttamaan 60 minuuttia kuntosalille tai lenkkipolulle pitkän työpäivän jälkeen, usein 10 minuutin järkevästi toteutettu harjoitus kotioloissa tai ulkona riittää erinomaisesti pysyvien tuloksien saamiseen.

Lähtötasosta riippumatta valmennus tarjoaa sinulle riittävästi haasteita ja loppujen lopuksi on hyvin pitkälti itsestäsi kiinni kuinka paljon juuri sillä hetkellä haluat harjoituksiin energiaa antaa. Kaikki valmennuksen harjoitteet löytyvät sekä kirjallisena, kuvallisena että videon muodossa, joten niiden toteuttaminen onnistuu varmasti!

KUKA ON VALMENTAJASI?

Aaro Huttunen, olen koulutukseltani fysioterapeutti, personal trainer sekä muun muassa urheiluhieroja. Teen työtä terveellisten elämäntapojen sekä paremman tulevaisuuden puolesta. Henkilökohtaisena tavoitteenani on saavuttaa kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva keho ja haluan auttaa myös sinua tällä matkalla!

Henkilökohtainen tarinani on esimerkki siitä, että suuret elämäntapamuutokset ovat mahdollisia, kun päätetään onnistua. Monipuolinen liikunta- ja terveysalan koulutus sekä työkokemus, lisättynä omakohtaiseen kokemukseen tukevat toisiaan valmennustehtävissä vahvasti. Valmentajana haluan toiminnallani laajentaa ihmisten näkemyksiä ravitsemuksesta sekä harjoittelusta.

YouTubessa monipuolinen hyvinvointi aiheinen sisältö on kerännyt jo yli 3 000 000 katselukertaa ja FIT Anywhere valmennuksen sisältö on myös tuotettu viimeisiltä matkoiltani, koska liikkumattomuus ei tullut kysymykseen. Asetamme tavoitteet yhdessä kohti pysyviä tuloksia – yhdessä luomme onnistumistarinan!

SAAT KAIKEN TÄMÄN

 • Markkinoiden johtavan valmennustyökalun, jota voit hyödyntää aina – myös valmennuksen jälkeen.
 • Mobiilivalmennus -alustan, joka kulkee kännykässä mukanasi!
  • Halutessasi pystyt myös tulostamaan kaikki ohjelmat.
 • Selkeän ja perustellun nousujohteisen harjoitussuunnitelman, jonka avulla onnistut!
 • Useita erilaisia harjoitus- (lihaskunto sekä aerobinen) ja kehonhuolto-ohjelmia.
 • Kirjalliset, kuvalliset ja videoidut ohjeet harjoitteista.
 • Motivoivan ja aktiivisen tulosseurannan keinot (esimerkiksi: voima, paino ja ympärysmitat).
 • Valmentajan jatkuvan tuen!

LÄHDE MUKAAN HINTAAN 39,90€!

ASIAKASPALAUTE

Valmennus oli todella monipuolinen ja treenit olivat sopivan haastavia. Pidin erityisesti siitä, kun olit tehnyt kaikista treeneistä videot, jolloin uusienkin liikkeiden tekeminen tuntui paljon helpommalta. Aluksi monen liikkeen tekeminen peräkkäin ilman taukoja tuntui raskaalta, mutta pikku hiljaa siihen tottui ja treenit olivat todella tehokkaita. Kuten valmennuksessasi lupasit, treenit pystyi suorittamaan missä ja milloin tahansa. Se teki koko ajatusmaailmasta treenamista kohtaan parempaa ja uudenlaista.

Jenna Hokkanen

Opiskelija

Tykkäsin kovasti kurssista, sillä se on oikeasti puskenut minua tekemään harjoituksia, mikä on jo itsessään iso juttu! Lisäksi oli hyvä asia, että joka toinen artikkeli oli teoreettinen, jonka ansiosta oikeasti ymmärsi liikunnan tärkeyden.

Kirill Sultanshin

Opiskelija

Lue Jennan kokemukset FIT Anywhere -verkkovalmennuksesta hänen blogistaan:
FIT Anywhere – Kuntoon Kaikkialla Viidessä Viikossa

FIT

Loistava tervehdys!

Upeaa, että olet löytänyt tiesi FIT Anywhere valmennuksen pariin. Toivottavasti lähdet tälle matkalle mukaan – juuri nyt on oikea aika ottaa ensimmäinen askel kohti uutta seikkailua. Tämä yhteinen matka ei varmasti jätä sinua kylmäksi. Saat valmennuksesta erilaisia työkaluja, jotka kantavat vielä pitkälle tulevaisuutta ajatellen! Toivottavasti tartut tähän mahdollisuuteen ja hyödynnät valmennuksen tarjoamaa tietotaitoa ja kokemuksia sinulle sopivalla tavalla. Toivon, että näemme vielä tällä elämän kestävällä matkalla ja kuulen sinulta onnistumisen elämyksistä sekä läpi käymistäsi seikkailuista. Kaikkea hyvää ja onnea matkaan!

Aurinkoa elämääsi – energisin terveisin!
Aaro Huttunen

LÄHDE MUKAAN HINTAAN 39,90€!

JÄIKÖ KYSYTTÄVÄÄ? VASTAAN MIELELLÄNI!

Nimi*

Sähköpostiosoite*

Puhelinnumero

Aihe

Otsikko

Viesti