Dieetin Jälkeen Otetut Kuvat (osa 2.)

0

Kuvauksista jäi käteen paljon erilaisia ja eri tyylisiä otoksia. Oli todella hauskaa kokeilla uusia ilmeitä ja asentoja. Toiset toimivat toisia paremmin. Virheet kuitenkin kuuluvat asiaan ja niistä on otettava opiksi. Itseään tässä joka tapauksessa pyritään kehittämään, ilman virheitä et opi mitään, etkä myöskään kehity. Uutta kokemusta rikkaampana ja virheistä oppineena seuraavaa kuvaussessiota suunnitellessa.

Kuvauksien aikana huomasi, että olisi halunnut kuvaajalta suorat ohjeet siihen mitä tehdä ja miten päin olisi pitänyt olla. Itselleen tuli aika kädetön olo, kun itse pyysit kuvia, mutta et kuitenkaan osannut kunnolla ilmaista, että mitä kaikkea olisit halunnut. Kokemusta ei ollut, eikä taitoa kameran kanssa tai asennoissa. Haastavaa puuhaa, mutta aina oppii. Sehän se oli alun perin se tarkoituskin! 

Kuvaukset Dieetin Jälkeen

IMG_5259-2 IMG_5273-2 Dieetin Dieetin IMG_5296-2 IMG_5300-2 IMG_5305-2 Dieetin IMG_5314 IMG_5321-2

Katso myös ensimmäinen osa kuvauksista.

Päämääräni on tarjota konkreettisia keinoja sekä ajatuksia tavoitteiden ja unelmien saavuttamiseen! Sivustolla etsin jatkuvasti merkittäviä, unohtumattomia ja perspektiiviä tuovia tarinoita elämän erilaisista lähtökohdista. Haluan jakaa sisällön kautta työkaluja sekä ideoita, joita hyödyntämällä jokainen pystyy ottamaan seuraavan askeleen kohti tavoitteitaan. Tarinan suunta on valittava itse, mutta sitä kohti ei tarvitse kulkea yksin.

KERRO AJATUS