Dieetin Jälkeen Otetut Kuvat (osa 1.)

0

Ensimmäiset kuvaukseni ikinä. Kuvat on otettu lyhyen 60 päivän mittaisen dieetin jälkeen. Dieetin ainoa tarkoitus oli vain tutustua hieman enemmän omaan kehooni. Dieetti ei ollut millään tavalla vaativa vaan sujui omalla painollaan. Oppimiskokemuksena dieetti oli oikein toimiva: painoa lähti 7,6 kg ja senttejä yhteensä 25 cm.  

Halusin dieetin jälkeen ikuistaa kokemuksen ja sovin ystäväni Jani Rautiaisen kanssa kuvauspäivän. Jani lähti mielellään mukaan suunnitelmaani. Astuin ensimmäistä kertaa kameran eteen. Tilanne oli minulla aivan uusi, eikä minulla ollut aikaisempaa kokemusta kameran edessä olemisesta. Kuvattana oleminen tuntui aluksi jokseenkin oudolta, en osannut olla siinä.  

Saimme aikaan hyviä kuvia uudesta tilanteesta huolimatta. Tunnelma oli rento ja oli hauskaa. Sain kuvauksista paljon inspiraatiota ja opin uutta. Sisäinen esiintyjäni heräsi uudella tavalla eloon ja sisäinen liekki kameran eteen astumisen suhteen palaa voimakkaana. 

 Kuvaukset

IMG_5270 IMG_5277 IMG_5279 IMG_5302 kuvat kuvat

Päämääräni on tarjota konkreettisia keinoja sekä ajatuksia tavoitteiden ja unelmien saavuttamiseen! Sivustolla etsin jatkuvasti merkittäviä, unohtumattomia ja perspektiiviä tuovia tarinoita elämän erilaisista lähtökohdista. Haluan jakaa sisällön kautta työkaluja sekä ideoita, joita hyödyntämällä jokainen pystyy ottamaan seuraavan askeleen kohti tavoitteitaan. Tarinan suunta on valittava itse, mutta sitä kohti ei tarvitse kulkea yksin.

KERRO AJATUS