Loppuun palaminen, energiatasot ja deadline


Vuosi 2017, the Deadline. Mahtava ja samalla ”kiireinen” vuosi… 

  • Jokaviikkoisia deadlineja (mm. blogi, vlogi, työt ja koulu)
  • 4 eri osoitetta (Savonlinna Mikkeli | KotkaHelsinki)
  • 4 eri työpaikkaa (toiminimi, fysioterapeutin kesäsijaisuus, urheiluhieroja, PT)
  • 5 kertaa ulkomailla (Espanja, Saksa, Belgia, Viro, Dubai…)
  • 20-30 eri kaupunkia (LPR, HEL, SLN, KTA, TRE, KPU, MLI, JKL, jne.)
  • 40 000 km autolla ajamista
  • Opinnäytetyö (90 sivua, 18 000 sanaa)

Koko ajan jotain mihin laskea päiviä, jotain mitä vielä pitäisi keretä tekemään ja jotain mitä haluaisi keretä tekemään, mutta aika ei siihen riitä. Olen sanonut 50 projektille ”ei”, lausunut hyvästit monelle asialla ja tehnyt suuria päätöksiä. Elämä on tehnyt tämän vuoden aikana kymmenen volttia ja vähitellen meno on alkanut hirvittämään itseänikin.

Deadline

Seikkailijan sielu ja kulkuri vailla kotia

Joka viikonloppu jossain, ilman paikkaa missä oikeasti osaisin rauhoittua. Kaikki on tuntunut silloin hyvältä, kun ympärillä on ollut rutiineja ja olen vielä pystynyt keskittymään niihin tapoihin, jotka ovat minulle tärkeitä. Ravitsemus, harjoitteleminen ja oppiminen.

Kaikista rutiineista olen joutunut luistamaan, vaikka niin ei saisi käydä. Nykyinen sijainti Helsingissä on siirtänyt kaikki palvelut kauemmaksi ja tehnyt elämästä asteen haastavampaa, vaikka kaikenhan pitäisi Helsingissä olla lähellä. Olen treenannut kuntosalilla viimeisen kuukauden aikana vähemmän kuin normaalisti viikkotasolla. Ruokailu on ollut sitä ja tätä. Rauhattomalle sielulle Helsingissä vallitseva rauhattomuus ei tee yhtään hyvää – päinvastoin. Moni sanoo, ettei koskaan halua muuttaa Helsingistä pois. En voi henkilökohtaisesti vannoa samaa, ainakaan nyt. Toisaalta mikään kaupunki ei ole vielä onnistunut valloittamaan sydäntäni. Ehkä se on vain ajan kysymys. 

Deadline

Deadline, Deadline, Deadline…

Palauta tehtävä 23.4.2017… Julkaise blogipäivitys 8.9.2017 klo 16.30… Ole paikalla klo 8.59… Deadline. Puhelu, viesti, ääniviesti, sähköposti, ilmoitus sosiaalisen median kanavilta…

Ahdistus. Muiden asettamat deadlinet, joihin en pysty vaikuttamaan. Valinnanvapaus viedään, jota niin suuresti ihannoin. Huomaan, että energiatasoni ovat vuoden loppupuolella kärsineet paljon, mielenkiinto asioita kohtaan on laskenut, enkä enää välttämättä jaksa hymyillä aidosti. Jotain on pakko tehdä! 

Tarvitsen rutiinini takaisin. Jos nyt olen nyt sanonut 50 kertaa ”ei”, sanon sen jatkossa saman ajan sisällä 100 kertaa. Tiedän tämän olevan hetkellistä. Onneksi.

Ensi vuonna en varmasti tee opinnäytetyötä, koska se on nyt valmis! Ensi vuonna yritän asettua hetkeksi aloilleni, edes vuodeksi. Neljä muuttoa vuodessa on vain yksinkertaisesti liikaa. Hankin rutiinini takaisin! Ravitsemus, liikunta ja lepo ovat kaiken A & O. Haluan olla koko ajan fyysisesti ja psyykkisesti iskussa. Tiedän mitä haluan ja tarvitsen.

Tälle vuodelle vielä muutama deadline, joita en ole itse saanut valita ja joihin en ole pystynyt vaikuttamaan, mutta siinä se sitten on. Aamen. Sen jälkeen puhdistan pöydän ja sanon lähes kaikelle ”ei” vähintään kuukauden ajan. Uusivuosi menee Dubaissa ja tammikuu reppu selässä, jossain lämpimässä – se on sitten tarina erikseen…

Muutoksien aika.

0 0 votes
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments