Cut 60 – Kesäkuntoon 2015


SUUNNITELMIIN MUUTOKSIA!

Aamupaino oli tänään 95,7 kg. Paino on pyöriny nyt muutaman kuukauden siinä 95-96 kg. Tavoitteena tosiaan oli se 100 kg ennen kesää, mutta nyt on pakko tehä uusia järjestelyjä… Nimittäin en millään jaksa tällä hetkellä syödä puhtaasti niin paljoa, että paino olisi nousujohteisesti nousussa tasaisesti. Joten toi 100 kg tavote on pakko siirtää tulevaisuuteen (mutta todellakin sen rajan aion vielä rikkoa).

Päivämäärä oli 07.09.2014, kun aloin laskea kaloreita vähän tarkemmalla seulalla, aamupaino tuona päivänä oli 85,5 kg. Eli tänä päivänä painan 10 kg enemmän kuin puoli vuotta sitten. Ja oikeestaan pelkällä puhtaalla ravinnolla oon saanu tän painon nostettua, en oo syöny herkkuja tai roskaruokaa juuri lainkaan. Omasta mielestäni kymmenen kiloa puolessa vuodessa on paljon, koska oon sen kuitenkin saanut aikaan ihan omilla teoilla, valinnoilla ja laskelmilla.

Syöminen siis kirjaimellisesti tökkii ja paino junnaa paikallaan. Tein siis päätöksen, että lähden kiristelemään kuntoa kesää kohti. Tavoitteena on tiputella rasvamassaa, saada suonet pintaan ja vatsapalikat esille. En oo oikeestaan ikinä mitään tiukkaa ”diettiä” pitänyt, mutta nyt sen aion tehdä ja kattoa mitä tästä tulee.

Kesäkuntoon 2015

Aion pudotella kehon rasvoja / painoa, salitreenillä ja ruokavalion muutoksilla. En oo suunnitellu ottavani mukaan yhtään aerobista, mutta saa nähdä sitten kuinka homma etenee. Omia treenejäni en juurikaan oo heti muuttamassa, vaan suurimman työn hoitaa muutokset ravinnon osalta.

Aikaisemmin oon syönyt noin 3600 kcal / päivässä. Alotan tän dietin saman tien tiputtamalla kalorit sinne noin 3200 kcal, jättämällä hiilareita pois. Seurailen kropan reaktioita peilin kautta ja vaakaa silloin tällöin kattomalla. Tietyin väliajoin lasken taas hieman hiilihydraattien määrää ja jossain vaiheessa myöhemmin ehkä rasvoja.

Näillä näkymin oon suunnitellu pitäväni dieettii päällä 60 päivää, eli reilut 8 viikkoa.

Dieetin aikana pitäydyn itse tekemässäni ruokaohjelmas tarkasti. En koske herkkuihin, alkoholiin (oli sitten Vappu tai Pääsiäinen…), enkä mihinkää muuhunkaa, joka vois tätä hommaa hidastaa

kesäkuntoon

Mietteitä

Eniten tässä operaatiossa ootan sitä, että miten tuun onnistumaan omin avuin tästä hommasta ja miltä se lopputulos näyttää vai näyttääkö miltään. Toisena ootan sitä, että tuleeko mulle sellasta ”nälän tunnetta” ruuan suhteen, en muista miltä nälkä olisi tuntunut. Valehtematta, mulla ei oo ollu nälkää yli kahteen vuoteen.

En oo oikeestaan ikinä ollut missään ”tiukassa” kunnossa, mutta joskus sekin ois kiva kokea. Ehkä tän operaation avulla senkin tavoitteen saavutan. En tosiaan tiedä paljon mulla on rasvamassaa, en usko, että ihan hirveästi. Enkä uskalla heittää arviota, mitä tuun painamaan tän urakan jälkeen, mutta toivottavasti en alle 90 kg.

Oishan se tietysti kesällä kiva olla rantakunnossa kuin, että rasvakerroksen peitossa.

Tässä hommassa oon enemmän kuin täysillä mukana, katotaan mihin asti päästään.

KESÄKUNTO 2015 täältä tullaan, WISH ME LUCK!

PS. Laitan kuvia nykyisestä kunnosta, kun saan jonkun palkattua ottamaan niitä…

-Aaro

0 0 votes
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Kommentoix