Cut 60 – Day 60. ”Cheat Day”


Virallisesti dieetin alkamis päivästä on nyt 60 päivää tullu täyteen. 

Kerron sen heti tähän alkuun, että ei ole vielä kuvia napsittu lopputuloksesta. Lupaan kyllä kunnolliset kuvat noin kahden viikon sisällä, kunhan saan treffit järjestettyä kuvaajan kanssa. Toisaalta myös dieetin alkukuvat tuli pari viikkoa myöhässä ja olin dieetin aikana yhden viikon kokonaan flunssan kourissa, niin ehkä se vähän kompensoi asioita.

cut
Mitä miehet tekee vaateostoksilla… Vähän esimakua tulevasta.

Cut 60

Tänään tuli täyteen 60. päivää dieetillä oloa. Alkupaino oli 95,7 kg, aamupaino tänään näytti lukemaa 88,1 kg. Painoa tippunu tän kahdeksan ja puolen viikon jälkeen sellaiset 7,6 kg… Ehkä vähän turhankin nopeasti on paino tullu alaspäin viikoittain, mutta ekalla dieetillähän tässä ollaan ja otetaan asioista opiksi.

Mitä tähän dieettiin tulee: Oikeastaan oon vaan nauttinu tästä. Missään vaiheessa en oo nälkää sen kummemmin nähny. Energiatasot on ollu korkeella. Treenit on kulkenut erittäin erittäin hyvin. Olo on kevyt. Peilikuva näyttää paremmalta, kun vähän lihaksiakin erottuu. Ruoka maistuu paljon paremmin kuin ns. massakaudella.

Ainoat huonot puolet tässä dieettaamisessa on mun mielestä ne, että isoimmissa treeniliikkeissä tippuu sarjapainot väkisinkin. Toisaalta ei ne painot oo mulle mitään merkannu koskaan, nii mitäpä se haittaa! Toinen juttu on se, että kehon paino tippuu… Pelottaa, että se on vaa lihasta mikä sieltä lähtee!

CHEAT DAY

Joka tapauksessa päätin antaan itelleni luvan vähän ”herkutella” sen takia, että oon pysyny tiukasti dieetti suunnitelmassa kiinni. Mun kroppa ei osaa enää kaivata rasvaista ruokaa, eikä sokeriakaan, kun se ei niitä ole pitkään aikaan saanut kunnolla. Tarkotan siis roskaruokia, hampurilaisia, pizzaa, karkkia, sipsiä, jne…

Ei tehnyt mieli niitä nytkään, joten miks niitä ostasin. En ostanut.

Päätin tehä tortilloja. Maailman yksinkertasin ruoka ja helpoin tehdä. Mutten muista milloin viimeks olisin itse yksin asuessa edes niitä tehnyt. En varmaan ikinä…

Ainesosat: 

1,1 kg – Broilerin Reisikoipi (Mitä siitä nyt jää 500-700g kanaa?)
500g – Raejuustoa
150g – Fetaa
1 kpl – Iso kurkku
6 kpl – Isoa tomaattia
6 kpl – Täysjyvä Tortillaa
Taco Dippi
Ainut ongelma tortilloissa on se, etten osaa ottaa tarpeeksi vähän täytteitä, että ne saisi kiinni!

Yleensä en maitotuotteitta syö, mutta Raejuustoa ja Fetaa ostin silti, ne sopii ihan kaikkeen. Salaatti unohtu kauppaan, ei se kuitenkaan haittaa, yliarvostettu tuote, eihän siinä oo mitään ravintoarvoja ja maksaa hirveästi. Ulkonäen takia sitä varmaan käytetään.

Ja joo kyllä, söin noi kaikki! Aivan kaikki! Kaks ateriaa se vaati, ei ihan yheltä istumalta onnistunu. Mutta voin kuitenki sanoa sen, että nautin ihan jokaisesta suupalasta. Päivän mittaan tullu syötyä tietenkin paljon muutakin (kinkku croissantteja, proteiinipatukoita muutama, aamupala, päivällinen, proteiinisheikit jne.). Kaloreita en oo laskenu. Energian tarve ainakin täytetty varmaan kolminkertaisesti tän päivän aikana.

Voi sitä ”huijata” terveellisestikin. 

Jatkan tätä dieettiä vielä hetken pidemmälle ja seuraan mitä tässä tapahtuu. Tää 60 päivänen oli haaste itelleni, pystyisinkö oikeasti noudattamaan tiukkaa ruokaohjelmaa? 
Vastaus on: Kyllä pystyn.
 
Nauttikaa auringosta lopullisia kuvia ootellessa!
 
-Aaro
0 0 votes
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Aaro Huttunen
7 vuotta sitten

Moro! Tietenkin saa kysyä ja pitää kysyä! Tohon kysymykseen on ihan yksinkertainen vastauskin olemassa: Viime syksyn aikoihin huomasin ettei mun maha toiminu normaalisti, oli ruansulatuksen kanssa ongelmia jne. Söin silloin paljon kaikenlaisia maitotuotteita, kuten maitorahkaa ja raejuustoa. Epäilin, että niillä saattaa olla jotain tekemistä asian kanssa. Otin asian testauksen alle, jätin kaikki maitotuotteet pois kuukaudeks. Maha nimittäin alko toimimaan tän operaation aikana. Ja sen jälkeen en oo maitotuotteisiin oikeestaan koskenu, muuta kun proteiinijauheiden muodossa. Eikä oo kyllä itseasiassa ollu päivääkään maitotuotteita ikävä. Hyvin pystyy elämään ilman niitäkin! Siinäpä tarina lyhykäisyydessään. 🙂 PS Ei mulle mitään laktoosi-intoleranssia oo koskaan todettu. Kiitoksia… Lue lisää...

Anonyymi
Anonyymi
7 vuotta sitten

Olipas mukava lukea, että dietti oli onnistunut 🙂 saanen kysyä mikset käytä maitotuotteita? Ja nyt se selvis mitä jätkät tekee sovituskopissa! Hyvältä näyttää!!

0
Kommentoix