Cut 60 – 46. Päivä, Aerobista


Kaksi viikkoa ois vielä tätä kuudenkymmenen päivän testi dieettiä jälellä. Vähän tilannekatsausta ja muutoksia dieetin etenemiseen luvassa.

3.5. aamupaino näytti lukemia: 89,6 kg, en kovin usein painoa jaksa seurata, koska ei se merkitse mulle paljoakaan tässä operaatiossa. Toisaalta mitä vähemmän sitä lähtee niin sitä parempi! Ekaa kertaa siis alle 90kg mentiin. Vähän hirvittää se ettei tää oo paino eikä mikää enää. Höyhensarjaa… Koko homman alkupaino oli 95,7 kg siitä on tultu alaspäin -6,1 kg.

-6,1 kiloa kuulostaa omaan korvaan hirveen paljolta. Vastahan sitä painoa kasvateltiin tossa ja nyt tiputellaan. Toivottavasti sinne nyt on kuitenkin jotain lihoja tarttunu…

Olotila dieetin aikana?

Yleisesti mun olotila on paljon parempi kuin ennen tätä dieettiä. En osaa varmasti sanoa mistä se johtuu. Mutta yks syy on varmasti se, että tää syöminen on NIIN paljon helpompaa, kun ei tarvitse ahtaa mahaansa niin paljon ruokaa koko ajan. Eikä syömiseen kulu enää vuorokaudesta sitä kolmea-neljää tuntia. Toinen syy saattaa johtua siitä, että oon aina ollu sellanen ”luikku” rakenteeltani, pitkä, laiha ja vähän rasvaa… Nyt, kun on rasvoja alkanut laskea alaspäin niin ehkä kroppa viihtyy tälläisissä rasvaprosenteissa paremmin. Kuka tietää?

Kyllä me tästä vielä Kesäkuntoon päästään!

Millasia muutoksia kehossani oon huomannu:

1. Selvimpänä muutoksena omaan silmään pistää ”uudet” verisuonet, joita ei rasvan alta oo aikasemmin näkyny. Esimerkiksi olkapäissä ja pohkeissa pinnalla käy välillä pari kaveria moikkailemassa.
 
2. Jotkin lihakset / lihasryhmät alkavat erottumaan selvemmin. Esimerkkinä olkapään ”säikeet” tulevat vahvemmin esille. Ja etureiden eri osat alkavat piirtämään itselleen ääriviivoja, joita ei oo aikasemmin ollu ees havaittavissa.
 
3. Myös kasvojen alueella on alkanut leukaluut erottua paremmin, ei oo enää mitään pullaposkia.
 
Siinä tollasia ulkoisia seikkoja, joihin ite oon kiinnittäny huomiota. Eli voishan sitä sanoa, että rasvaa on lähtenyt. Sitähän tässä haetaan. Viimesimpänähän se rasva alkaa sieltä keskivartalon alueelta lähtemään, ainakin mulla. Seuraillaan nyt sitä, että alkaako ne vatsalihakset joskus sieltä paistamaan kunnolla vai ei. 

Aerobista mukaan

Koskaanhan ei kuitenkaa kehitystä liian nopeesti voi näkyä, joten itekki päätin ottaa muutaman aerobisen mukaan tälle dieetin viimeselle osalle. Alunperinhän suunnitelma oli, että pelkällä salitreenillä mennään, mutta kokeillaan nyt kuitenkin näin. 
 
Elikkä treenaan siis 5 kertaa viikossa salilla ja siihen päälle muutama aerobinen 2-3. Katotaan miten tää toimii. Nyt oon käynyt tekemässä muutaman kävelylenkin, porras- ja spinning intervallin. 
 
En muista milloin oisin jotain aerobista treeniä ihan tarkoituksen mukaisesti tehnyt, varmaan kaksi vuotta sitten… Joka tapauksessa näitten vähäisten aerobisten jälkeen fiilis on ollut mitä loistavin, eikä ne oo millään tavalla vaikuttaneet muihin treeneihin, vaikka ois ollu samana päivänäkin kuin salitreeni. Esimerkkinä, toissapäivänä mulla oli herätys klo 9:00 ja 9:15 olin salilla polkemassa spinningiä. 
 
aerobista
Aika rauhassa sai poljeskella siellä…
-Aaro
0 0 votes
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Aaro Huttunen
7 vuotta sitten

Hyvän kuvan oot saanu. 🙂 Todella mielenkiintonen ja hyvä kysymys, joutuu ihan itekin miettimään asioita. Et varmaan usko, jos sanon ettei mulla oo tollasia päiviä…? Mutta en oikeesti muista milloin ois viimeks ollu sellanen päivä ettei mikään mee hyvin. Saattaa tietysti joku asia harmittaa / ärsyttää. Oon vaa semmonen, etten jää asioita pyörittelemään päähän, vaan käsittelen ne nopeesti ja that's it. 🙂 Siinä on montakin asiaa miten mä ite siihen pystyn:1. Kiitollisuus elämän pieniin asioihin, mulla on oikeesti kaikki hyvin.2. Liikunta pitää mun mielialan korkeella.3. Positiivinen ajattelutapa, valittamisella ei saa kuin pahan mielen.4. Oon jättäny omasta elämästäni sellaset ihmiset pois,… Lue lisää...

Anonyymi
Anonyymi
7 vuotta sitten

Sun blogia lukiessa susta muodostuu todella positiivinen ja elämänmyönteinen kuva 🙂 Mahtaako sulla ikinä olla sellasii päivii et sust tuntuu et mikää ei mee hyvi 😛 ?

Aaro Huttunen
7 vuotta sitten

Heippa! Kiitoksia. 🙂

Voin kyllä kirjotella päivityksen mun ruokapolitiikasta, mitä syön, miten syön ja kuinka oon edenny tällä dieetillä. Mutta hyvin pitkälti on aika kaavamaista tää mun syöminen ollu, ei mitään hirveen isoja muutoksia oo tullu tehtyä.

Yhden päivän ruokapäiväkirja järjestyy. 😉

Anonyymi
Anonyymi
7 vuotta sitten

Hyvä postaus hei 🙂 olis kiva tietää mitä sä syöt vuorokauden aikana esimerkiks mitä aamul päivän aikana ja mitä välipalaa yms 🙂 tavallaa yhden päivän "ruokapäiväkirja" 😀

0
Kommentoix