Cut 60 – 33. Päivä, Back In Business


Joo-o, vähän yli puolenvälin on dieetti edenny. Tossa nyt kuitenkin tarttu se flunssa, josta kirjottelin aikasemmin (Tyhmästä päästä kärsii koko kroppa), flunssa piti mua otteessaan viikon verran… Ekan kevyen treenin uskalsin heittää 20. päivä. Kaheksan päivää oli siinä pelkkää lepoa, ilman ainuttakaan treeniä, en ees venytellä uskaltanu.

Eipä siinä, jatketaan siitä mihin jäätiin… Sairastelun aikana kuitenkin söin samalla kaavalla kuin oli tarkotus, vaikkei toi ruoka nyt miltään maistunu, nenän ollessa niin tukossa (tietenkin söin hieman vähemmän kuin treenipäivinä).

Toivotaan ettei tuu enää näitä takapakkeja ja iske mitään tauteja tai muita tässä. Yritän nyt olla fiksumpi ja muistaa levätäkin välillä. Ensimmäistä kertaa myös kipeän ajanjakson jälkeen maltoin alotella hissukseen siellä salin puolella, enkä iskenyt heti samoja painoja tankoon kuin ennen flunssaa. Aina pitää kokea kaikki kantapään kautta ennen kuin oikeasti oppii (jos vielä silloinkaan)…

Gym! Long time, no see! Back in Business


back in businessEnemmän se on henkinen rasite kuin fyysinen, kun joutuu olemaan pakolla salilta pois. Sitä ihan kutistuu silmissä peilin ohi kävellessä. Siltä se vaan oikeasti tuntuu, vaikkei viikossa oikeastaan mitään kerkee tapahtumaan.Ei sitä tunnetta silti mikään voita, kun pääsee sinne ”olohuoneeseensa” takas pitkästä aikaa! Ai että, sillon ollaan taas elävien kirjoissa ja kaikki on paremmin kuin hyvin. Siltä se tuntuu.

Dieetti fiiliksiä

Syöminen on älyttömän helppoa, jopa hieman alkaa nälkä silloin tällöin painaa päälle. Siitä on pitkän pitkä aika, kun viimeksi sen tunteen oon kohdannu. Ja se on oikeasti ihan kiva tunne. Ruokaa odottaa innoissaan ja enää ei syömiseen mee sitä tuntia, vaan ateriat hotkastaan kymmenessä minuutissa, ellei nopeemmin.

Muutama kilo tullu alaspäin tosiaan tässä dieetin aikana ja aerobinen kunto kohonnu hyötyliikunnan merkeissä. Enää ei oteta hissiä tai vältellä kaikkea mahdollista aerobista liikuntaa sen takia, ettei kuluteta niitä tärkeitä kaloreita, joita lihakset tarvii kasvaakseen. Nyt kuljetaan reippaasti portaat ylös ja alas. Enää ei sykekään nouse 150:een yksien portaiden kävelemisestä… Mikä on jokseenkin helpottava fiilis. Pakkohan se on todeta, että mun aerobinen kunto on melko heikko.

Olo on kevyt, rento, energinen ja mikä tärkeintä kroppa toimii!

-Aaro

0 0 votes
Article Rating

guest

2 Comments
Vanhin
Uusin Suosituin
Inline Feedbacks
View all comments
Aaro Huttunen
7 vuotta sitten

Tosi mukavaa, että tykkäät! Ja se on kyllä hienoo, jos mun jutut pystyy motivoimaan jotakuta. 🙂 Tsemii treeneihi!

Anonyymi
Anonyymi
7 vuotta sitten

Tätä sun blogia on tosi kiva lukea ja se antaa myös motivaatiota omiin treeneihin 🙂

2
0
Kommentoix