Cut 60 – 16. Päivä, Eteneminen


Moro!

Dieetti tunnelmia luvassa. Ikävä kyllä en vieläkään oon saanu aikaseks palkata ketään siihen, että sais jotain kuvia otettua. Lohdutuksen sanana kuitenkin se, ettei peilin kautta ainakaa omaan silmään oo mitään vielä tapahtunut sitten alkuasetelmien. Who knows? Toisaalta oon niin itsekriittinen, että mahdanko mitään huomata vielä tän homman loppuessa.

Eteneminen

Anyway, vähän tilannekatsausta siitä, miten tää homma etenee! Tosiaan, ensimmäisellä viikolla tiputin kalorit suoraan sieltä 3600 kcal / pvä —> 3200 kcal / pvä, vaihtelin vähän ruoka-aineita edellisestä ruokaohjelmasta. Alkupaino oli 95,7 kg, viikossa painoa tippui 2,5 kg. Kuulostaa varmaan paljolta, muttei se sitä ole. Uusien ruoka-aineiden ja kaloreiden laskun takia kroppa luultavammin reagoi niin, että ”ylimääräiset” nesteet lähti pois.

Toisella viikolla vähensin hieman hiilihydraatteja (noin 20g /pvä). Sillä viikolla paino tippui vain 200 grammaa. Sehän on vaan hyvä, ei tässä painoa ollu tarkotuskaan menettää. Okei, kolmannelle viikolle lasketaan taas hieman kaloreita hiilihydraateista ja katotaan mitä tapahtuu.

Tällä hetkellä syön noin 3000 kcal / pvä, ja leikittelen ainoastaan hiilihydraateilla tässä vaiheessa. Proteiinit ja rasvat pysyy vakiona.

RUOKAILU / TREENI

Syöminen on erittäin helppoa, kaikki ateriat uppoo helposti, kun on tottunut syömään huomattavasti enemmän… Ei kuitenkaan oo vielä nälkää näkynyt eikä kuulunut. Sitä ootellessa. Mielenkiinnolla odotan, miten alas näitä kaloreita täytyy pudotella, että alkaa maha pyytämään sitä ruokaa vai alkaako ollenkaan.

Treenit kulkee kanssa erittäin mukavasti, painot liikkuu ja pumppi tuntuu lihaksessa hyvin. Energiaa on enemmän kuin tarpeeksi vetäämään treenit loppuun. Toisaalta, ei näillä ”miinuskaloreilla” treeneissä liikutettavien painojen määrä ainakaan nouse. Eipä se kyllä mitään haittaakkaan, painot on mulle aina ollut se toissijainen juttu, ajetaan se lihas loppuun ilman painojen tuijottamista.

FIILIS :

Fiilis on aivan loistava. Pääasiassa se johtuu siitä, ettei tarvitse jokaisen aterian kanssa tuskailla, kuinka paljon sitä ruokaa oikeasti on syötävä! Ahdistusta ruokailusta ei siis synny ja mieli lepää. Palautuminen on aivan normaaleissa raameissa.

Ei myöskään mitään retkahduksia mihinkään suuntaan ole tapahtunut (ravinto, treeni, lepo). Eikä tuu jatkossakaan tapahtumaan, ei oo mitään syytä.

Täysillä eteenpäin!

PS. Tätä koko hommaa kantaa mun omat suunnitelmat / teot ja se miten mun kroppa reagoi niihin. Ei oo ulkopuolista tahoa, joka kertois mikä on fiksua ja mikä ei (internettiä ei lasketa). 

 -Aaro

eteneminen
Tarjolla vaan tällänen oma ottama kuva, jossa pelleillään valojen kanssa.
0 0 votes
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Kommentoix