Menestystarina

Alkutilanne: Lyhyesti kerrottuna vähän taustaa: olen ollut kaksi kertaa dieetillä; ensimmäisellä kerralla ”ammattilainen” laati minulle treeniohjelman ja siihen suuntaa antavan ruokavalion. Toisen kerran yritin viime keväänä itse omilla taidoillani, mutta molemmat päättyivät säästöliekkiin ja lihasten palamiseen pois. Tosin, ensimmäisellä kerralla sain myös itseni sellaiseen kuntoon, että olin neljä kuukautta kokonaan treenaamatta, koska olin ajanut itseni niin loppuun toisen ihmisen ”painostuksesta” ja liian vähäisestä ruuasta. Luotin hänen ammattitaitoonsa silloin ja olen ihminen, joka painaa vaikka harmaan kiven jos haluaa jotain saavuttaa. Tosiasiassa saavutin vain järkyttävän väsymyksen ja polvikivut… Tarvitsisinkin jonkinlaisen henkisen tuen ja sellaisen kuka sanoo että nyt mennään oikeeseen suuntaan yms. 🙂 

Jatko-osa:Oon oppinu nauttii herkuista nyt ihan eri lailla, ei tarvii vetää övereitä aina kun syö niitä, plus oon tykästyny aerobisen tekemiseen ja oppinu et oon päättäväisempi ku luulin! Ja oot ollu kyllä ihan huikee tuki. Oot suhtautunu rennosti mut silti vakavasti tähän. 🙂 Innolla ootan dieetin jälkeistä lihaksien kasvatus vaihetta. Mut oon kyllä niin tyytyväinen et sain sut mukaan tähän mun projektiin, kiitos siitä! 😀 ” —Tyttö, 21

Yhteinen tavoite

Alunperin asiakas otti yhteyttä blogini puolella. Aikaisemmin en ollut edes ajatellut, että aloittaisin käytännössä tekemään pidempiaikaista etävalmennusta. Ajatus kuitenkin houkutti suuresti ja otin asiakkaan ehdotuksen positiivisena haasteena, koska tiesin pystyväni auttamaan häntä. Aloitimme yhteistyön.

Perehdyin asiakkaan aikaisempiin ruokailutottumuksiin sekä harjoitusmetodeihin. Alussa puutuin lähinnä ravitsemukseen, mutta annoin myös ehdotukseni ja näkökulmani harjoitusohjelman muutoksien suhteen. Olemme pitäneet yhteyttä säännöllisesti yli puolen vuoden ajan ja sen aikana sekä ravinto-ohjelma, että harjoitusohjelma on muuttunut paljon, mutta myös tulokset puhuvat puolestaan. Asiakas on tähän asti tehnyt suurilta osin itse kaikki harjoitusohjelmaan liittyvät valinnat. Ravintopuoli on kuulunut minun vastuulleni, mutta silti tiedän aina missä harjoitusohjelman suhteen mennään ja puutun tarvittaessa sen toteuttamiseen sekä lisään siihen elementtejä, jotka edistävät asiakkaan tavoitteiden saavuttamista.

Tarkoituksena ei missään vaiheessa ollut mikään nopea ”8 viikon kesäkunto -dieetti” vaan pysyvä elämäntaparemontti, jota pystyy jatkamaan kauan. Yhteistyömme on ollut kaikin puolin joustavaa koko ajan, molemmat osapuolet ovat kuunnelleet toisen ajatuksia ja muutoksia on tehty sen mukaan. Puoli vuotta on pitkä periodi, mutta siinä ajassa asiakas on löytänyt itsestään paljon uusia puolia, oppinut uusia keinoja hyvinvoinnin kehittämiseksi sekä sen ylläpitämiseksi. Hän on ylittänyt itsensä monta kertaa! Hän on todistanut itselleen ja myös minulle, että pystyy mihin tahansa, kun ajatusmaailma kohtaa konkreettiset saavutettavat tavoitteet. En voisi olla hänestä ylpeämpi!

Onneksi asiakas otti yhteyttä, sillä menestystarina jatkuu ja jatkossa ravinto- sekä harjoitusohjelmat ovat käsialaani. Innolla odotan tulevaa, koska tiedän kuinka päättäväinen asiakkaani on ja tiedän hänen pystyvän kaikkeen mitä matkan varrelle asetan!

– Aaro Huttunen

Löydät tarinan kokonaisuudessaan blogin puolelta:
Asiakkaan Menestystarina

Yhteydenotto

Nimi*

Sähköpostiosoite*

Puhelinnumero

Aihe

Otsikko

Viesti

"Valitse tarinasi suunta."