ASIAKASPALAUTE

Asiakkaat ovat muun muassa löytäneet liikunnan ilon uudestaan, saavuttaneet itsensä asettamia pitkäaikaisia tavoitteita terveyden sekä fyysisen toiminta- sekä suorituskyvyn ja kehonkoostumuksen suhteen. Asiakkaat ovat onnistuneesti pystyneet muuttamaan vanhoja ruokailutottumuksia, terveellisemmän ja energisemmän elämän puolesta. Asiakkaat ovat myös löytäneet avaimet kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitoon.

Ota ensimmäinen askel, etkä varmasti tule katumaan! Pidän siitä henkilökohtaisesti huolen. Asiakaspalaute on minulle valmentajana kaikki kaikessa – en pystyisi tarjoamaan palvelua, josta en itse olisi valmis maksamaan. Ylpeänä voin kertoa saaneeni ainoastaan positiivista palautetta kaikista suunnittelemistani valmennuskokonaisuuksista.

”TERVEYS EDELLÄ KOHTI TULEVAISUUTTA”

KOHOKOHDAT

Energia on lisääntynyt, kroppaan on tullut muutoksia ja jopa pää toimii paremmin! Kilot ei ole oikeastaan tippunut, vaan enemmänkin kasvanut, mutta mitta ja peili kertoo kropan muutoksesta. Uskaltaako tässä toivoa, että nuo lisäkilot olisi lihasta...? Mun tavoitteet oli kropan kiinteytys ja kunnon kasvu, mutta varsinkin treenaamisen ilon löytäminen. Ja se tuli löydettyä! En ole varmasti koskaan elämässäni treenannut näin aktiivisesti yhtä pitkää jaksoa ja tuntuu nyt aivan luonnolliselta jatkaa samalla mallilla. Matkaa on vielä, mutta näillä työvälineillä on helppo mennä eteenpäin! On tullut aivan erilainen motiivi ja ilo. Niiden kautta myös oon saanut aivan uusia tapoja ja rutiineja. Enpä olisi varmasti lähtenyt ilman tätä yhteistä taivalta niin helposti karateen mukaan ja joka viikonloppu hiihtämäämään. Tuntuu, että itseluottamus on kasvanut ja halu kokeilla uusia lajeja ja treenaustapoja on kasvanut. Ennen tämän aloittamista ajattelin, että jos 3 kertaa viikossa saisi liikuttua. Nyt luvut alkavat olemaan 5-6 kertaan viikossa. Aivan huippua! Kokonaisuudessaan tämä paketti on ollut mulle aivan täydellinen ja niin monella tavalla herättävä. Uskallusta, itseluottamusta ja motivaatiota on tullut tasaiseen tahtiin koko ohjelman ajan. Ennen koin, etten tämän ranteen kanssa pysty mihinkään, mutta nyt enemmänkin etsii niitä tapoja, miten tämän kanssa nimenomaan pystyy tekemään samoja juttuja kuin muutkin. Valehtelematta voin sanoa, että nämä 3kk tuntuuu oman elämän "käännekohdalta".

Tomi Vaara

24

Olin suoraan sanottuna yllättynyt siitä, miten hyvin onlinevalmennus toimi. Koin saavani kaiken tarvitsemani avun ja tuen, vaikka en tavannut valmentajaa kasvokkain kertaakaan! Ohjeet ovat olleet selkeitä ja kaikista liikkeistä ollut hyvät kuvat tai videot, joten olen uskonut saaneeni niihin alusta asti melko oikean tekniikankin 🙂 Suurin juttu minulle on ollut se, että olen todella innoissani salitreenistä, vapaista painoista ja siitä, että minusta tulee voimakkaampi ja jäntevämpi. En olisi uskonut tekeväni mavea tai vaikka Smith-kyykkyjä, mutta ne ovat nyt lemppareitani. Heikkoja hetkiä on ollut yllättävän vähän - ei ole oikeastaan tehnyt edes mieli skipata treenejä. Pariin otteeseen mietin, että oikeasti NYT EN MENE TREENAAMAAN. Mutta niin vain menin, ja oli kyllä hyvä olo sen jälkeen! Lisäksi olen jo monta kuukautta käynyt joka maanantaiaamu salilla. Herään sinne vapaaehtoisesti klo 6.30 😀 Kiitos Aaro, olet ihan huipputraineri!

Aino

32

Otin Aaroon yhteyttä, kun tarvitsin apua erääseen melko kunnianhimoiseen tavoitteeseeni. Yllätyin jo siitä, miten nopeasti sain vastauksia sähköpostiini, mutta myös siitä ettei hänen suhtautumisensa tavoitteeseeni ollut lainkaan lyttäävä -pelkästään realistinen mutta samalla kannustava, eli sitä mitä kaipasinkin. Asioiden perinpohjaisen läpikäynnin jälkeen sain tavoitteitani palvelevan saliohjelman, jolla olen saanut tuloksia aikaan. Koko ajan oli sellainen olo, että tuota tyyppiä oikeasti kiinnostaa auttaa ja hän myös tietää mistä puhuu. Voin suositella lämpimästi! Syksyn kiireiden jälkeen aloin taas treenaamaan täysiä, ja vaikka tähän asti oonkin mieltänyt sen jonkinlaisena 'positiivisena pakkona' tavoitteitani ajatellen, niin oon pikkuhiljaa tajunnut, että treenaamisesta, hyvin syömisestä, kehonhuollosta yms. on tullut muutenkin tärkeä osa mun elämää, jota tuskin tuun ikinä lopettamaan. Iso kiitos tästä kuuluu sulle! Luen aina välillä sun blogitekstejä ja ne on informatiivisuutensa lisäksi saanut mut pohtimaan omaa suhdettani terveellisiin elämäntapoihin. Kiitos kuuluu myös kaikista hyvistä vinkeistä ja kattavista eväistä, joilla silloin muinoin autoit mut alkuun, ja tuesta mitä oon matkan varrella saanut. Muutos pään sisällä ja kropassa on ollut huikea! Ennen olin aikalailla haurasrakenteinen laiheliini, oikeanlaisen syömisen ja treenin ansiosta oon saanut massaa ja lihasmassaa monen kilon edestä. Mulla on oikeesti habaa ja voimaa nykyään, jee! Voisin luetella vaikka mitä hyviä asioita. Moitteet saat vaan siitä, että sun viimeisimpien reissujen takia mulla on ihan hirveä matkakuume... 🙂

Heta

19

Selkeästi keveämpi olo on tällä hetkellä. Painoa on pudonnut mukavasti ja ennen kaikkea sain rakennettua ohjeillasi hyvän pohjan, sille, että terveellisesti syömisestä tulisi minulle rutiinia. Lähemmäs tavoitteitani päästiin. Toki matkaa vielä on, mutta olen huomannut, että "pienin askelin" on kohdallani toimivampi pysyvyyden kannalta kuin "suurin harppauksin". Tämä kuuden viikon jakso on tosiaankin ollut ennen kaikkea ajatusten herättäjä. Se, mikä aikaisemmin on oikein syömisen kohdalla tuntunut suunnattoman vaikealta ja aikaa vievältä on muuttunut kokonaisuudessaan paljon helpommaksi. Ymmärsin, ettei syömiseen tarvita ihmeellisiä kommarvenkkejä vaan puhdas ruoka ja oikeat määrät ovat se jutun juju. Ja vaikka sen on tiennyt jo aikaisemmin niin ehkä nyt vasta sen tosiaan ymmärsin. Olen erittäin kiitollinen, että ohjelmasi oli selkeä ja sitä kautta minun oli todella helppo aloittaa syömään sen mukaan. Haluan kiittää sinua räätälöimästäsi ohjelmasta ja tuesta! Selkeästi se tuki mitä annoit, auttoi minua suuntaamaan katseeni oikeisiin asioihin. Ja vaikka, et ollut fyysisesti läsnä niin koin viikottaiset yhteydenotot ja tietouden siitä, että olet saavutettavissa, erittäin tärkeänä kokonaisuuden kannalta. Aikaisemmin minulta on ehkä puuttunut sellainen tietynlainen horjumaton tuki mitä koin sen kuusiviikkoisen aikana kun sain tehdä yhteistyötä kanssasi.

Emmi

20

Kokonaisuus oli selkeä ja järkevästi toteutettu. Sain toivomani, eli heti aluksi raamit ravinnolle ja treenille, ja matkan varrelle neuvoja ja tukea. SykeTribe mahdollisti ohjelman oman seuraamisen tarkasti. Pääsimme lähemmäs tavoitteita. Aiemmat tapani liittyen ravintoon ja treenaamiseen olivat netistä poimittuja ja tähtäsivät lähinnä massanlisäykseen. Kun olikin tarkoitus kiinteytyä, niin Aaron antamat ohjeet olivatkin lähes uusi maailma ja vaati totuttelua ajatustavan suhteen, esim. se, että koko ajan ei tarvitse olla syömässä eikä lisäravinteita välttämättä tarvita kun itse ruokavalio on kunnossa. Olen tyytyväinen etenkin ohjelman keskittymisen hyvinvointiin ja terveelliseen elämään maksimaalisten tulosten saavuttamisen sijasta. Tämä oli hauska ja opettavainen kokemus. Onneksi lähdin mukaan! Tuskin olisin saavuttanut tavoitteita yksin tai ainakaan näin nopeasti ja helposti.

Samu

29

Olen erittäin tyytyväinen kokonaisuuteen. Ohjelmat olivat selkeitä ja toimivia. Oon päässyt  asettamiini tavoitteisiin ja enemmänkin (vaikka olen vasta ohjelman puolessa välissä). Ohjelman myötä olen innostunut liikkumaan entistä enemmän ja syömään terveellisemmin ja tarpeeksi paljon. Oon tosi yllättynyt miten paljon tämä on vaikuttanut  kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, joka on tietenkin positiivinen yllätys. Suurin vaikutus on ollut väsymyksen väheneminen ja mielialankohentuminen. Kropassakin on tapahtunut kiinteytymistä, ryhti parantunut ja jenkkakahvat kadonneet. Kaiken kaikkiaan oon tosi tyytyväinen ja onnellinen päätöksestä aloittaa koska sillä on ollut niin suuri vaikutus. Sinun positiivisella ja kannustavalla asenteella on ollut suuri merkitys, sillä aluksi olisin varmasti luovuttanut koska silloin oli todella vaikeaa, mutta tsemppauksen ansiosta sain lisää innostusta jatkaa.

Mirjam

23

Olen hyvin tyytyväinen tähän kokonaisuuteen ja kuluneisiin viikkoihin. Ravinto-ohjelmalla on ollut todella suuri vaikutus ja se todennäköisesti tulee edesauttamaan vielä suurempia muutoksia. Toivoin opastusta terveellisempään ja tarpeeksi ravinteikkaaseen syömiseen, ja sitä totisesti sain. Loppu on itsestä kiinni. Jatkuva mahdollisuus viestintään on ehdottomasti positiivinen seikka sekä kannustava asenne! Tämän kokonaisuuden avulla pääsimme lähemmäksi tavoitteitani. Lopulliset tavoitteet ovat vielä pienen matkan päässä, mutta niitä kohti ollaan kulkemassa. Ja nyt tiedän ruokavalion olevan kunnossa, joten tien kulkeminen on tietyllä tavalla huolettomampaa!

Ville

25

TILASTOJA

Valmentajana tavoitteenani on auttaa sinua lähemmäs tavoitteitasi – oli lähtötilanteesi mikä tahansa! Valmennuksessa asetamme tavoitteet yhdessä kohti pysyviä tuloksia – yhdessä luomme onnistumistarinan, jonka pääosaa näyttelet sinä. Haluan auttaa sinua voittamaan ja tiedän, että pystyt siihen!

+500
ASIAKASTA
+4000
OHJELMAA
+1500
TAPAAMISTA

7

VUOTTA VALMENNUSKOKEMUSTA

Oon oppinu nauttii herkuista nyt ihan eri lailla, ei tarvii vetää övereitä aina kun syö niitä, plus oon tykästyny aerobisen tekemiseen ja oppinu et oon päättäväisempi ku luulin! Ja oot ollu kyllä ihan huikee tuki. Oot suhtautunu rennosti mut silti vakavasti tähän.  Innolla ootan dieetin jälkeistä lihaksien kasvatus vaihetta. Mut oon kyllä niin tyytyväinen et sain sut mukaan tähän mun projektiin, kiitos siitä! 

Helena

21

Kokonaisuuteen oon ollut enemmän kun tyytyväinen. Tähän oli jotenkin helppo lähtee mukaan ja noudattaa ohjeita, niiden ollessa tosi simppelit. Tavotteisiin ollaan päästy kyllä. Oon tosi tyytyväinen tuloksiin ja kropasta on pahin "pöhötys " lähteny täysin, muutenkin kevyempi olo olla sekä vatsa toiminu super hyvin. Tästä on tullut itelle ainakin tosi helppoo ja rutiininomaista et ei tarvi enää miettiä suuremmin, mitä syö tai mihin aikaan, kun tietää et tää toimii. Nukkumista oon alkanu priorisoimaan enemmän, huomatessa et se vaikuttaa kaikkeen niin paljon. En osaa varmaan tarpeeks kiittää tästä kaikesta! Mutta kaikenkaikkiaan oon ollut niin tyytyväinen, kun vaan voi olla! Erityisen kiva mun mielestä on ollut se, kun tarvittaessa on voinut kysyä apua ongelmiin ja aina on saanut vastauksen. Uskon tästä olevan jatkossakin tosi paljon hyötyä, enkä aio unohtaa antamiasi neuvoja ja ohjeita!

Nina

21

Yllätyin eniten siitä että oon nyt pysyny terveenä tän 5vko! Ei oo ikinä käyny näin ennen 😀 että ehdottomasti kiitos kuuluu sulle, kun teit näinkin mahtavan treeni- ja ruokakokonaisuuden yksilöllisesti ottaen huomioon alkutilanteen.

Janette

22

Aaro teki juuri minulle räätälöidyn ruokavalion, jonka tarkoituksena oli päästä eroon kesän aikana tulleista muutamasta ylimääräisestä kilosta ja palauttaa ruokarytmi viiteen kertaan päivässä. Ruokavaliota on ollut helppo noudattaa ja vaihtoehtoja korvaamaan eri ruoka-aineita on lueteltu hyvin kattavasti. Yhteydenpito sähköpostin kautta on ollut sujuvaa ja apua/neuvoja olen saanut nopeasti. Nälkää ei ole tarvinnut tuntea. Muutama kilo on pudonnut ja kiinteytymistä tapahtunut, olo on virkeämpi ja syömisrytmi on löytynyt. Aarolle iso peukku!

Suvi

33

Asiakaspalvelu toimii 5/5, oli tosi kiva, ja motivoivaa, kun otit joka viikko yhteyttä. Tuli sellanen tunne että tässä on oikeesti suunniteltu ruokavalio minua varten, eikä mitään liukuhihnameininkiä. Ehdottomasti otan jatkossakin sinuun yhteyttä, oli mulla mielessä sitten ruokavalio tai vaikka treeniohjelma tai mitä tahansa.

Elina

24

Oon kyllä ollut todella tyytyväinen viimeiseen kuuteen viikkoon, vaikkei vaa'alla tai ulkonäöllisesti nyt mitään merkittävää muutosta ole tapahtunutkaan. Päätavoite oli kuitenkin löytää hyvä rytmi treenaamiselle ja levolle, jota monipuolinen ruokavalio tukisi, ja nämä edellä mainitut kyllä täyttyivät hyvin. Erittäin positiivista on ollut se, että salilla painot lisääntyneet noususuhdanteisesti, en ole ollut kertaakaan kipeä (aikaisemmin ollut todella herkkä flunssille) ja se, että syön herkkuja vain kerta viikkoon kohtuudella, enkä ripotellen pitkin viikkoa. Kiteytettynä päätavoite oli siis saada jo melko hyvästä arjesta vielä entistäkin toimivampi  ruokailujen sekä treenin suhteen, ja sen sain 🙂 Ruokavaliota on myös helppo jatkossa soveltaa, jos joskus vielä haluaa enemmän kiinteytystä.

Pauliina

21

Harjoitusohjelma oli monipuolinen ja ohjelma oli huolellisesti sekä asiantuntevasti tehty. Jokaiselle liikkeelle oli annettu myös vaihtoehtoisia liikkeitä, ja henkilökohtaista tukea Aarolta sai aina tarvittaessa. Suosittelen lämpimästi!

Vilho

22

Lue Jennan kokemukset FIT Anywhere -verkkovalmennuksesta hänen blogistaan:
FIT Anywhere – Viidessä Viikossa Kuntoon Kaikkialla

VARAA ILMAINEN ETÄTAPAAMINEN

KÄYDÄÄN YHDESSÄ TILANTEESI LÄPI JA MIETITÄÄN KUINKA VOISIMME LÄHESTYÄ ASIAA (15-30 MIN).

Nimi*

Sähköpostiosoite*

Puhelinnumero

Aihe

Otsikko

Viesti