Asenteeni Salilla


Salilla rauta nousee mun käskystä, eikä toisin päin. Se lihas kärsii, jonka on tarkoitettukin kärsivän ja joka on tultu sinä päivänä sinne tuhoamaan. Siellä saa hikoilla ja pitääkin hikoilla. Salilla ei tarvitse välittää muiden katseista, vaan keskitytään siihen mitä sinne on tultu tekemään.

Asennetta suunnitelmalla

 
Mun asenne salille mentäessä on se, että sinne ei mennä juttelemaan tai päivittämään sosiaalista mediaa. Sinne mennään nostamaan rautaa ja tekemään se suoritus mikä on suunniteltu tehtäväksi ja sitten sieltä voi lähteä menemään. Salilla ollessa ei tarvitse tekstailla tai puhua puhelimeen, kyllä ne muut ihmiset siellä salin ulkopuolella tunnin tai pari pärjää ilman suakin… Siellä pitäisi pyrkiä keskittymään 100% siihen suorittamiseen ja itsensä ylittämiseen. 

 
Treenatessani mulla on valmiiksi suunniteltu ohjelma, joka on tehty jo kotona. Menen salille ja toteutan sen, lähden pois. Harvoin tulee tehtyä valmiin ohjelman päälle mitään ylimääräistä. Yleensä kuuntelen musiikkia koko treenin ajan, se auttaa keskittymään. Ja musahan on kovalla, en edes kuule jos joku yrittää jotain sanoa… Sarjojen välillä saatan tosin ottaa kuulokkeet pois ja kuunnella vaihteluksi salilla soitettavaa musiikkia. Tottakai vastaan kohteliaasti, jos jollain on asiaa, mutten itse aloita keskusteluja. En tullut salille juttelemaan.
 
On tullut aika tehdä sarja ja useita toistoja, suoritukseen pyrin keskittymään koko kapasiteetilla, mikä mulle on suotu. Yleensä se onnistuu ja unohdan kokonaan jopa korvissa pauhaavan musiikin. Harvoin keskittyminen herpaantuu ja jos niin käy, siihen on aina syynsä, esimerkiksi yllättävä kipu. Joinain päivinä rauta tuntuu jostain syystä painavan paljon enemmä kuin viime treenikerralla, mutta se ei ole mikään este eikä edes hidaste. Silloin treeni pusketaan läpi irvistellen ja puuskuttaen, muttei koskaan luovuteta kesken kaiken, ei ennen kuin se treeni on läpi vedetty.
 
Salilla ollessani pidän silmät ja korvat auki, ja seuraan sitä mitä muut tekevät/puhuvat. Sieltä voi tarttua mukaan mitä mielenkiintoisempia liikkeitä, neuvoja, joita voi tulevaisuudessa itse hyödyntää. Tiedosta ja uuden oppimisesta ei koskaan ole haittaa. 
 
PS. Älä ole se henkilö, joka tuijottelee vain itseään peilistä ja nappailee selfieitä… Tai se henkilö joka varaa viisi eri laitetta, ei palauta painoja paikoilleen ja on muiden treenaajien tiellä.
 
-Aaro
0 0 votes
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Kommentoix