Aamuaerobinen ja kesäfiilistelyä


Tänään oli taas tarkotus lähteä aamulla salille polkemaan kuntopyörää. Huomasin kuitenkin upean sään ulkona ja päätin lähteäkin kävelylenkille aamuisen intervallin sijaan. Lenkkarit jalkaan. Unohdin kuulokkeet kämpälle ja ajattelin, ettei lenkistä voi tulla hyvä, kun ei kerran musiikkia saa! Kuulokkeiden puuttuminen unohtui kuitenkin saman tien muutaman sadan metrin kävelyn jälkeen… Viileä mukava tuuli puski vasten kasvoja, vesi liplatti vieressä, oli lämmin, linnut laulo ja aurinko paisto! Fiilis oli aivan mahtava ja se vain parani paranemistaan!

Aamuaerobinen

Mun kämppä on oikeastaan 50 metriä rannasta ja parvekkeelta näkee sellaselle pienelle kallion kaistaleelle (kallio siis on saarella), jolle olen aina halunnut mennä, mutten ole ”kerenny”. Joten nyt sen tein ja suunnistin kalliota kohti. En ois osannu kuvitellakkaan, että niin läheltä löydän sellaisen paikan. Saari, jossa on upeaa luontoa, vihreetä ruohoa, avokalliota ja vettä joka puolella. Tää pieni saari oli vasta alkua… Näin tältä kyseiseltä kalliolta pitkän kävelysillan, joka johti isommalle saarelle! Tietenkin halusin päästä sinne ja lähin suunnistamaan sitä kohti. Pääsin isommalle saarelle ja unohdin kokonaan, että asun kaupungissa (saari siis sijaitsee alle kilometrin päässä sieltä missä asun)… Oon koko pienen ikäni asunu pienellä paikkakunnalla ja kotiovelta lähimpään metsään on ollut suunnilleen 10 metriä matkaa. Joten metsässä rymyäminen on tuttua puuhaa. Siitä on niin pitkä aika, kun edes olen luonnossa kävellyt, tälläset maisemat ja luonnon äänet sai koko sielun lepäämään.
Kuva isommalta saarelta, kaupunki tuolla kaukana…
aamuaerobinen
Karttakuvaa lenkistä, varmaa 25 minuuttia tosta ajasta seisoskelin paikallani ja tuijottelin maisemia, mutta anyway!
Saarilla oli rauhallista. Ei tuntunut ollenkaan siltä, että olisin ollut jotain aerobista tekemässä. Ihastelin koko lenkin ajan vain maisemia ja kuvailin luontoa. Nyt myös salilla tehtävät aerobiset jätän kokonaa pois ja siirryn tonne luonnon helmaan hoitamaan sen osuuden. Ei raitista ilmaa ja luontoa vaan voita mikään, sato tai paisto niin aerobiset teen jatkossa tuolla! Näiden saarien ”löytäminen” muutti käsitystä tästä pienestä kaupungista huomattavasti parempaan suuntaan, tällähän saattaa olla vielä paljon tarjottavaa. Ei vissiin ihan turhaan oo kehuttu kesäkaupungiks. Täähän vaa paranee päivä päivältä. Innolla ootan miltä se varsinainen kesä täällä näyttää, kun ihmisetkin alkaa pikku hiljaa uskaltautua ulkoilmojen armoille!
Parempaa aloitusta päivälle tuskin olisi voinut saada! 
 
Nyt viedään tää aerobinen aivan uusiin sfääreihin.
 
-Aaro
0 0 votes
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Aaro Huttunen
7 vuotta sitten

Haha, kiitoksia! Pitää sitä aurinkoa aina välillä hehkuttaa täällä. 🙂 Todella mielelläni kirjottelenkin. Nyt ei kouluhommatkaan paina päälle, niin on enemmän tätä aikaa.

Aurinkoista kesää myös sinulle!

Anonyymi
Anonyymi
7 vuotta sitten

Olipas mukava ja aurinkoinen postaus 🙂 Ja muutenkin pidän sun julkaisutahdista! Ei olis kiva seurata sellasta blogia johon tulee yks teksti kuukaudes.. Aurinkoista alkukesää sulle!!!

0
Kommentoix